VIPtools

Bekijk hier alle VIPtools

Ticket naar de Toekomst

 

Deze beproefde VIPworkshop maakt van deelnemers een bevlogen team reisgenoten waarbij visies en intenties succesvol worden bestendigd. Een reis om niet snel meer te vergeten. Breng jouw visie op de toekomst tot leven tijdens deze  reis met je team, afdeling of bedrijf.
incl begeleider
€ 575 

MindFood

Help de bezoeker uit zijn comfortzone, vergroot de teamspirit en prikkel de creativiteit. Onze proeverij MindFood is een creatief hulpmiddel die een workshop onvergetelijk maakt.
€ 135

Begin Bij Je Selfie

Breng met dit hulpmiddel op een spraakmakende wijze de ideeën, reacties en voornemens van een bijeenkomst tot leven. Huur de BeginBijJeSelfie tools, deze zijn geschikt voor een (online) beeldverslag. Ideaal om grote en creatieve ideeën en inzichten van jouw workshop weer klein en persoonlijk te maken.
€ 35,-

Bouw je Droom workshop

Hoe leef je je droomleven of -baan? Huur de speciaal ontwikkelde Bouw je Droom methodiek om tot een Contract met Jezelf te komen en direct nieuwe praktische stappen te zetten. Dit hulpmiddel is geschikt voor zowel bedrijfsleven, overheden als participatieaanpak.
incl begeleider
€ 425

Troon

Wat zou jij doen als jij de baas of burgemeester bent? Bewoners en medewerkers ervaren vaak niet dat ze invloed hebben op hun leven, werk of leefomgeving. Huur de troon en deze creatieve vorm helpt medewerkers of bewoners stil te staan bij wat zij zelf kunnen doen, wat ze nodig hebben, en om de eerste stap te zetten.
€ 125

Attributen

afbreekbaar servies
glaswerkbestekbordenkartonnen broodplankenthermoskannen
aankleding
statafelkrijtbordbuikbakkeneetbakken (coronaproof buffet)picknick tafelgrastapijt

Huur de VIPtools
voor workshops
en meer

Breng je publiek in vervoering en huur
de mobiele locaties van de VIPbus!

Recensies

Charles
Charles
Lees verder
Met Dennis is ieder project weer een feestje. Door gebruik te maken van de verrassende omgeving die de VIP bus in één keer maakt, kun je mensen in beweging krijgen. Nieuwe ervaringen opdoen. Zijn oog voor details en voor de drijfveren van deelnemers maken dat we altijd bijzondere oplossingen maken.

Charles Smeets
ontwikkelt energieparken @ Nederland_Opgewekt
Jasha
Jasha
Lees verder
“Voor de Dream to Go Parade zijn de VIPbus en VIPcaravan ingezet als inhoudelijke eyecatcher tijdens het Roots in de Woods Festival. Een samenwerking met gemeente Apeldoorn en Provincie Gelderland. Bezoekers werd gevraagd naar hun droom voor de stad. Eindstation was een bezoek aan de VIPbus, waar bezoekers een insectensnack konden eten om uit hun comfortzone te raken. Eenmaal binnen kwam de bezoeker in een warm bad van stadsmakers en psychologen die de droom inblikten. Vervolgens kregen zij hun ingeblikte droom mee, met een houdbaarheidsdatum en de Bouw je Droomkrant met handvatten hoe deze droom daadwerkelijk te manifesteren.

Jasha van der Wel
Concepting - Consulting - Experience Design