De VIPbus werkt als magneet op burgers en lokale ondernemers

De VIPbus voertuigen zijn geknipt voor (burger)participatietrajecten. Je gaat immers naar de mensen toe en bereikt zo niet alleen méer mensen maar ook heel andere mensen dan wanneer je een bijeenkomst organiseert in een zaal van het gemeentehuis. Dat is dus sympathieker, effectiever en inclusiever. De VIPvoertuigen zijn ontworpen als magneet voor de omgeving. 

Onze voertuigen bieden de veiligheid en sfeer voor vertrouwelijke gesprekken. Ze inspireren en prikkelen tot nieuwe ideeën. Ze hebben alles aan boord om spijkers met koppen te slaan.

Onze bussen zijn daarmee een vrolijke pitstop voor vernieuwing.

Meer over participatie

Vraag een offerte aan voor het huren van een VIPbus voor uw participatieproject. In drie stappen maken wij de offerte op

Recensies

Rex
Rex
Lees verder
Een bijzondere omgeving prikkelt de fantasie en daagt uit buiten je comfortzone te stappen. Dat gebeurt in de VIPbus. Je blikt daar dromen in en voert boeiende gesprekken met vaak verrassende wendingen. Initiatieven van ondernemers voor invulling van de gebiedsontwikkeling begonnen in de VIPbus en werden samengevoegd tot een Galecopper-droom voor het hele gebied.

Rex den Heijer
projectleider tijdelijke gebiedsontwikkeling Galecopperzoom Nieuwegein A12 zone
Jan Anne
Jan Anne
Lees verder
Een inspirerende omgeving nodigt uit tot verrassende gesprekken. Zo hebben wij ondervonden met de Werk en Mantelzorg-toer. In de VIPbus zijn we met werkgevers in gesprek gegaan met als concreet resultaat dat 400 werkgevers mantelzorg hebben opgenomen in hun personeelsbeleid.

Jan Anne van Dijk
programmamanager Werk&Mantelzorg