Vul hieronder de wensen in voor jouw project of evenement. Wij adviseren jou het meest geschikte VIPvoertuig en VIPtools. De VIPbus.nl staat voor impact. Daarom verhuren we onze voertuigen alleen in combinatie met een workshop of training. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt over de offerte.

Offerte aanvragen

Vul hieronder de wensen in voor jouw project of evenement. Wij adviseren jou het meest geschikte VIPvoertuig en VIPtools. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt over de offerte.

  1. Waarvoor wil je het gebruiken?


  2. Hoeveel personen zijn er (ongeveer) betrokken bij jouw project of evenement:  3. Waar vindt je project of evenement plaats?


  4. Locatie van uw bijeenkomst

  *Indien de route(s) via meerdere plaatsen of plekken gereden gaat worden vul dit dan in bij de opmerkingen

  5. Vul in op de agenda wanneer en hoe laat je het voertuig op wilt hebben

  Van
  tot
  6. Hoeveel personen wil je vervoeren?  7. Welke door ons ontwikkelde en beproefde VIPtools kunnen jouw evenement een extra impuls geven?

  • Hoe leef je je droomleven of -baan? Huur de speciaal ontwikkelde Bouw je Droom methodiek om tot een Contract met Jezelf te komen en direct nieuwe praktische stappen te zetten. Dit hulpmiddel is geschikt voor zowel bedrijfsleven, overheden als participatieaanpak.
   incl begeleider
   € 425

  •  

   Deze beproefde VIPworkshop maakt van deelnemers een bevlogen team reisgenoten waarbij visies en intenties succesvol worden bestendigd. Een reis om niet snel meer te vergeten. Breng jouw visie op de toekomst tot leven tijdens deze  reis met je team, afdeling of bedrijf.
   incl begeleider
   € 575 

  • Help de bezoeker uit zijn comfortzone, vergroot de teamspirit en prikkel de creativiteit. Onze proeverij MindFood is een creatief hulpmiddel die een workshop onvergetelijk maakt.
   € 135

  • Breng met dit hulpmiddel op een spraakmakende wijze de ideeën, reacties en voornemens van een bijeenkomst tot leven. Huur de BeginBijJeSelfie tools, deze zijn geschikt voor een (online) beeldverslag. Ideaal om grote en creatieve ideeën en inzichten van jouw workshop weer klein en persoonlijk te maken.
   € 35,-

  • Wat zou jij doen als jij de baas of burgemeester bent? Bewoners en medewerkers ervaren vaak niet dat ze invloed hebben op hun leven, werk of leefomgeving. Huur de troon en deze creatieve vorm helpt medewerkers of bewoners stil te staan bij wat zij zelf kunnen doen, wat ze nodig hebben, en om de eerste stap te zetten.
   € 125

  • afbreekbaar servies
   glaswerkbestekbordenkartonnen broodplankenthermoskannen
   aankleding
   statafelkrijtbordbuikbakkeneetbakken (coronaproof buffet)picknick tafelgrastapijt

  8. Heb je behoefte aan handige en energieverhogende attributen. Denk aan duurzaam servies, buikbakken, statafels, krijtborden, glaswerk, theeceremonie, etc.*


  9. De VIPbus wordt pas echt jouw visitekaartje als wij het in stijl van jouw organisatie of evenement aankleden. Dat kan met posters, bestickering of banieren.

  Heb je hier interesse in?


  10. Heb je interesse in een train de trainer programma om zelf met de VIPbussen of VIPtools te leren werken.


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.