Over ons

Typisch Dennis.

Sinds 2022 zijn de VIPvoertuigen te huur voor sociaal maatschappelijke en duurzame projecten, campagnes of evenementen.

Spoor van Vernieuwing, VIPtrajecten
op maat.

Onder het label Spoor van Vernieuwing verzorgt Dennis met zijn team verandertrajecten op het gebied van participatie, cultuurverandering, energietransitie en gebiedsontwikkeling. Als uitvoerend adviseur zorgt hij voor maatwerk waarbij de VIPbussen en VIPtools belangrijke ingrediënten zijn voor een succesvol maar vooral onvergetelijke aanpak.

Recensies

Caroline
Caroline
Lees verder
Hoe bereik en betrek je je inwoners bij het vormgeven aan (lokaal) beleid? Op een manier die werkt en tot zinvolle nieuwe contacten leidt? Met die vraag zijn we met Dennis aan de slag gegaan in Zaandam. Dennis weet op zijn eigen charmante en grappige wijze door te vragen tot je gaat nadenken over de dingen die je doet, die je vanzelfsprekend vindt. Doe je nu de goede dingen? Voor jezelf en een ander? Die dingen waarmee jij de grootste impact hebt? Daar daagt hij je op uit en laat je de eerste stappen zetten om het roer om te gooien.

Caroline van Reenen
DGA - HOEZO! Projectmanagement
Mikis
Mikis
Lees verder
Als team elkaars drijfveren beter snappen, jezelf als persoon opnieuw uitvinden, samen betekenis geven aan organisatieverandering … de lijst van wat de VIP-bus ons bracht is eindeloos. Dank je wel Dennis, want door jouw gespreksbegeleiding en jouw bezieling kwam de bus tot leven!

Mikis de Winter
Businessmanager - UBR| Rijksconsultants